TerrasVision
Dassenburcht 24
6191 LE Beek

Tel: 046-4374120
Fax: 046-2040453
info@terrasvision.nl

 

Eerste indruk
9,0
Service
9,3
Prijs / kwaliteit
9,0
 
 

Luxe Pallazzo overkapping van Blyweert.

  

U wilt vaker buiten zitten. Met het lekker weer tijdens de lente of de nazomer, dan is een Blyweert veranda echt iets voor u. Onder de veranda zit u beschut en kunt u ’s-avonds langer blijven zitten. Het verbindt uw woning met uw tuin. Waar u bijna het hele jaar kunt genieten van het buitenleven. Het is een duurzame investering in uw huis en tuin.

 

De vele mogelijkheden van de Blyweert systemen en het vakmanschap van zijn constructeurs, bieden de gebruiker de garantie op wooncomfort, verfijnde architectuur, duurzaamheid en zekerheid.

 

Wij bieden u vier nieuwe type terrasoverkappingen. Deze zijn geschikt voor polycarbonaat platen maar ook zeer geschikt voor de laatste trend in terrasoverkappingen namelijk veiligheidsglas helder ook zonwerend glas is een mogelijkheid.

 

Er is veel mogelijk op het gebied van kleur.

U kunt kiezen uit een scala van RAL-kleuren, maar zelfs structuurlak of houtnerf zijn mogelijk in elk geval worden de profielen gelakt volgens kwaliteit coat, waarvoor een verzekerde garantie geldt van 10 jaar.

 

De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen bevestigingsmaterialen. De bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden en is daardoor geschikt voor iedere situatie.

 

Wij bieden u een kwalitatieve terrasoverkapping voor de doe-het-zelf “specialist”

Het bouwpakket wordt bij u thuis afgeleverd.

 

Veranda systemen

 

Onze aluminium systemen voor veranda’s ondersteunen de architectuur van uw woning: alle variaties in vormen zijn mogelijk: ze worden immers steeds op maat gemaakt en er bestaan tal van profieltypes waarmee de Blyweert Professional zijn constructies kan samenstellen. Er zijn bovendien verschillende profielstijlen beschikbaar: zo spreekt men van de finessevolle Linea stijl, de minimalistische Planea stijl, de victoriaanse stijl, …

Een uitgesproken voordeel is de mogelijkheid om constructies met zeer grote afmetingen te maken terwijl de profielen toch slank blijven en de lichtinval maximaal. De architecten verkiezen aluminium precies om deze reden voor hun concepten met glasconstructies: een aangename architectuur van licht en ruimte wordt immers mogelijk gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Verdekte afwatering
In de paal wordt de hemelwaterafvoer gemonteerd. Deze is dus volledig onzichtbaar. De voorzijde van de paal is een afdekkap. deze is eenvoudig los te halen, waardoor u altijd bij de afvoer kunt.
 
Afwerking
De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen bevestigingsmaterialen. De bevestigingsmethode biedt een variable montage tussen de 7 en de 20 graden en is daardoor geschikt voor iedere situatie.
 
Verlichting
Halogeenverlichting is opgenomen in het programma, de bedrading hiervoor is weggewerkt in de constructie zonder aanpassingen kunnen spots worden gemonteerd.
 
Versterking
Voor grotere overspanning is een mogelijkheid tot versterking in de goot opgenomen. Met dezelfde goot kunt u grotere overspanningen creeren. Na gelang de diepte worden ook de 100mm liggers voorzien van verstevigingskokers
 
 
Home | Pallazzo verandas | Biossun lamellenoverkapping | LOCA zonwering en regenwering | SunParadise Glazen schuifdeuren | Zonweringen | Horren | Prijslijsten | Fotogalerij | Algemene voorwaarden | Contact | Vergunning | Reklame Terrasvision 2014 © TerrasVision